27 de febr. 2014

ELS NOSTRES CONTES #2: Un robatori de pel·lícula (Lucas Ferrer)


     Un bon día d'estiu, un lladres forts, grans, alts i joves planejaren atracar el Banc Central Europeu per a fer-se rics o fins i tot milionaris.

     Però aquest pla tenia un defecte, que havia molta vigilància. Estava tot ple de càmeres de seguretat, guàrdies amb porres, pistoles i també grillons.

     Aleshores pensaren que el millor seria atracar-lo de nit, quan no hi ha gent i està tot més tranquil i tan sols hi ha càmeres. Quan estaven ja dins del banc era tot més difícil perquè havien de tindre cura de les càmeres per a que no els pogueren veure perquè si els veien botaria l'alarma.


     Al final, no va passar res i varen trobar la caixa forta però hi havia un altre problema a resoldre, no sabien el codi i pensaren que encara que fera molt de soroll posarien explosius per poder trencar la caixa.

     Agafaren els diners i com no va saltar l'alarma, fugiren ràpidament a l'amagatall que tenien preparat i alli es repartiren els diners.


     Al dia següent en les noticies va eixir el banc que havien atracat i quina va a ser la seua sorpresa al veure que la noticia deia:

"ELS LLADRES MÉS XIMPLES DEL MÓN"

Atraquen un banc ple de billets falsos, el banc era un decorat de pel·lícula d'acció que es rodava a la ciutat.

JA, JA, JA ....




Lucas Ferrer, 6é

Sobre l'autor:

     Lucas Ferrer va nàixer a València en juny  de 2002.Des de menut fins ara ha viscut a Burjassot.
     Sempre ha estudiat a El Barranquet, ara està en sisé i diu que trau bones notes.
     Li agraden molt els esports, especialment jugar a futbol i a ping-pong. Juga en l'equip del Godella C.F. També li agrada la sèrie de televisió 'La que se avecina' perquè es riu molt.
     En un futur vol ser bomber per poder ajudar als altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada